Mönster Bytagymnasium.se
Om bytagymnasium.se

Om bytagymnasium.se

Bytagymnasium.se startade i februari 2018 och är en del av AcadeMedia. Alla skolor som syns på hemsidan tillhör AcadeMedia.

Vi vill hjälpa dig som har funderat på att byta gymnasium, att hitta den information du behöver och enkelt kunna få kontakt med skolan du är intresserad av att byta till. På vår sida finns lättillgänglig information om vilka gymnasieskolor som har lediga platser.

Vårt mål med hemsidan är att vara en hjälpande mellanhand för elever, föräldrar och våra skolor. Vi vill guida elever att hitta skolor och program som passar dem, samt att underlätta för våra skolor att förmedla om de har lediga platser. Det är inte meningen att uppmana till ett byte, utan vi vill underlätta för de som känner att de inte hamnat rätt i sitt gymnasieval.

AcadeMedia är Nordens största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan: förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. I Stockholm har AcadeMedia 35 gymnasieskolor som är indelade i 16 varumärken. Bland AcadeMedias gymnasieskolor finns en mängd av olika utbildningar, både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Det finns skolor med inriktningar inom musik, design, IT och vård, samt skolor med de mer traditionella programmen såsom naturvetenskap, samhälle och ekonomi.

Du kan läsa mer om AcadeMedias gymnasieskolor här.

Vanliga frågor